Een lijst met harde schijven maken die niet moeten worden geëncrypt

U kunt een exclusieve lijst met encryptie-uitzonderingen maken voor de Kaspersky Disk Encryption-technologie.

Zo maakt u een lijst met harde schijven die niet moeten worden geëncrypt:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Policies.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer GegevensencryptieFull Disk Encryption in het beleidsvenster.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Encryptietechnologie de optie Kaspersky Disk Encryption.

De items die overeenkomen met harde schijven die niet moeten worden geëncrypt worden in de tabel Encrypt de volgende harde schijven niet weergegeven. Deze tabel is leeg als u eerder geen lijst met harde schijven die niet moeten worden geëncrypt hebt gemaakt.

7. Zo voegt u harde schijven toe aan de lijst met harde schijven die niet moeten worden geëncrypt:
    1. Klik op Toevoegen.
    2. Geef in het venster dat opent de waarden voor Apparaatnaam, Computernaam, Schijftype, Kaspersky Disk Encryption.
    3. Klik op Vernieuwen.
    4. Schakel in de kolom Naam de selectievakjes in de rijen met de namen van de harde schijven in die u wilt toevoegen aan de lijst met harde schijven die niet moeten worden geëncrypt.
    5. Klik op OK.

De geselecteerde harde schijven worden in de tabel Encrypt de volgende harde schijven niet weergegeven.

8. Sla uw wijzigingen op.